...

Du säger att jag är perfekt. Du säger att du älskar mig. Du säger att du vill vara med mig jämt MEN du kan inte? det här krossar mig!

Det värsta är att mina känslor verkligen är på riktigt. Annars skulle jag inte gråta hela tiden! Helvete människa JAG ÄLSKAR DIG!!!


Om du blir min en dag, så ska jag visa dig det här...

Fina människa. DU är perfekt för mig. VI är perfekta för varandra älskling. Vi skulle ha det sååååå jäääävlaaaa braaaaa! Tänk på hur roligt vi har haft det. Tänk på hur jävla underbart det har varit....

Jag har nog inte sagt till dig hur ont det gör att du lägger dig breve någon annan efter att du sagt god natt till mig. Jag vill vara den du ligger breve mig. Jag vill, jag vill, jag vill!

Jag älskar dig mitt hjärta. Och jag väntar på dig.

Vad ska jag göra då?

Alla säger att jag ska släppa dig. Låta dig leva ditt liv och gå vidare med mitt.. Men jag kan inte! Jag vill inte leva mitt liv, jag vill leva vårt liv!

Du är den finaste människan jag någonsin träffat. Både utanpå och inuti. Och jag vet det. Jag har ju känt dig i fyra-fem år! Jag vet vem du är, jag vet hur du är. Och jag älskar det. 

Människor är till och med arga på mig för att jag låter mig själv må så dåligt. men de vet inte hur du och jag hade det. Vi hade det helt underbart! Och tänk att få ha det så.. jämt...

Jag vill ha dina armar runt mig. Jag vill borra in näsan i din underbara lukt..

Jag hatar att du bor med någon annan.. jag hatar att jag inte hittade dig först.. jag hatar att jag inte kan träffa dig..


Vad ska jag göra? Tänk om det aldrig går över?

Jag älskar dig.

tungt...

idag är en tung dag.. har inte fått sova en sekund i natt och jag bara gråter. Mitt hjärta gör ont! Han hatar när jag gråter, det vet jag. MEN .. Jag kan inte sluta.. Nu kommer han inte ens märka det. Kanske om han kan kosta på sig ett samtal. Men det tror jag inte.. Kanske är bäst så..


Jag älskar dig. Snart är det nog ingen hemlighet längre.

jag älskar dig.

Det är så svårt att beskriva känslan av att ligga i din famn. Jag kan inte beskriva känslan i kroppen av att du tar på mig. Jag älskar det!

Jag kan inte beskriva hur ont det gör att det inte är mig du vill vara med. Jag kan inte beskriva hur mycket tårarna faktiskt bränner. Jag hatar det!

Helt underbart har vi haft det, du och jag. Jag är verkligen kääääär! Och det tror jag att du med är. Men du vill inte? Jag vet, barnen.. Men..... Kanske är viktigt att du också är lycklig... OCH JAG VILL VARA DEN SOM GÖR DIG LYCKLIG!!!

Snälla hjärtat.. Bli min! Jag vill!!! Du vill???

vi har haft det så mysigt och bra.. jag tänker på den "första kvällen" då det blev du och jag på det här sättet...

mitt hjärta är krossat och jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur ledsen jag är.. Jag vet att det inte beror på mig, men jag känner mig så dålig. så jävla kass!

KOMMER DU NÅGONSIN KUNNA BLI LYCKLIG MED HENNE PÅ SAMMA SÄTT?!

Hmm..

Vad har hänt sen sist? Jag och min pojkvän har gjort slut... Så är det. Inget att säga om det..

Jag och Nummer 2 är närmre än någonsin.. Vi ses ensamma... håller om...ni vet.... jag är kär... han med.. men det går inte..

RSS 2.0