Ännu en underbar dag!

vi har haft det helt underbart idag med. Idag var vi alla sex. Vi bada, sola, skratta, busa... Det härliga är att det bara är han och jag som badar, vilket betyder, MASSA BUS!! Han kastade i mig innan jag ens han känna på vattnet, jag skvätte ner honom. Vi hade jätte kul i tre långa timmar.. Det kändes som om vi bara varit i vattnet tio minuter när de tråkiga ropade från stranden.  Det var härligt...

Ibland undrar jag, har du någonsin tänkt på samma sätt? Som idag, när vi busade.. du höll om mig i vattnet... men sen tog du vatten i munnen och sprutade det på mig. För några veckor sen kanske jag inte hade reagerat... men nu då?.. Gaah!


Nu har jag täffat dig mycket.. Får inte se dig försen på torsdag.. Jag undrar om jag kommer sakna dig.. Jag gör det nu.. ville inte åka hem... Men känns allt bättre imorgon?

Den som än läser här.. Vad tror du? Jag har beskrivit vad vi gör och säger till varandra.. Vad tror du att han känner? jag blir galen!


I love you - in secret


UNDERBART!!!!

Vi har haft två helt underbara dagar i solen.. Mycket skratt! och några tårar också...

Ta min hand, säg att vi alltid ska vara vänner.. Älska mig föralltid, precis som du gör nu.. Jag vill inte ha mer. Jag trivs med det vi har.... Vet inte ens om jag ljuger nu... :(

Jag behöver nog hjälp....

Fuck this..

Jag borde inte vara lycklig, men idag är jag det!

Har träffat honom och hans äldsta. Vi höll i varsin hand och gick runt i solen.. Vi räknade till tre och sen hoppade hans barn och vi drog barnet upp i luften. Ni vet?

 Vi satte oss i en lekpark och bara prata.. Vi myste sådär som vi alltid brukar.. Jag sitter ihop-kurad i hans famn med hans armar runt mig, eller så ligger jag med huvudet i hans knä... ÅHHH!!!! Kanske inte är så jävla konstigt att jag fick känslor?

Vi ska ses imorgon också. Bara han och jag.. Vi ska sola, mysa och bada hela dagen.. På kvällen ska vi käka ihop med våra respektive. . . Jag undrar vad han egentligen tänker om mig? Eller vad dum jag är, det vet jag redan.. Han tänker på samma sätt som jag gjorde förut. Vi är bästa vänner med en relation vi tycker är bra. Andra kanske tycker att den är konstigt, men det skiter jag i!


De stunder vi är tillsammans är dom bästa. Han ger mig en trygghet som ingen annan kan. Vi pratar om allt, vi hittar på saker som jag inte kan göra med någon annan.. Jag vill aldrig förlora den trygghet han ger mig. Jag kan gråta hos honom.. Jag hatar att verkligheten finns..

Jag skulle nog bli sjukt lycklig med honom.. Men jag vill inte förstöra det jag och min pojkvän har... Och jag vill absolut inte förlora min bästa vän - Nummer 2's sambo...

Men nummer 2 då? Nej, jag kan inte förlora honom.. skulle aldrig klara mig..

skjut mig...

Vad tycker du?

Om det är någon som läser? Är jag hemsk? Vad ska jag göra?

Jag har tänk mycket på honom idag. Mycket beror nog på att han ringde...
Nu på kvällen har jag och min pojkvän haft det riktigt mysigt faktiskt. Jag älskar honom..

Hur fan kan jag vara förälskad i Nummer 2, och älska min pojkvän såhär jäkla mycket?

Jag tänker på hans läppar. ååååhhh hans MJUKA! Jaa. Vi har pussats, nummer 2 och jag. Några gånger. Aldrig har det varit på ett sånt sätt. Men nu får jag inte pussa honom. Nej nej nej..

På fredag ska jag nog träffa hans flickvän. Min bästa vän sen 4-5 år tillbaka.. Aj aj aj.. Hon är världens bästa! Jag ska inte såra henne, vad jag än gör!!!


Nämnde jag att han är tvåbarnspappa och ska gifta sig nästa år? Ja, jag är tamejfan hemsk!

Samtal...

Han ringde mig idag...

Han- Hej snygging!
Jag - Nämen hej älskling!
Han - Vad har du på dig?
Jag - Ingenting såklart.
Han - Mysigt. Men klä på dig och kom ner. Jag vill käka lunch med dig.
Jag - Va? Vart är du?
Han - Utanför dig. Kom!
Jag - Men.. Va fan jag är inte hemma nu.
Han - Åh.. Nähe... En annan dag då!
Jag - Ja det får bli det.
Han - Då kanske du är hemma och är naken på riktigt. Hehe
Jag - Ja, då får du komma upp så skippar vi lunchen.
Han - Absolut. Jag längtar. Vi hörs sen. Puss puss
Jag - Puss

Tankar...

Det kanske var dumt att skaffa en blogg. Jag har tänkt på honom ovanligt mycket nu.. jag får inte fram orden, allt jag tänker är, varför han?

Vet ni vad det värsta är? Jag har en pojkvän... Sen 4 ½ år tillbaka. Jag älskar honom, verkligen! men jag kan inte sluta tänka på nummer 2.

Nummer 2 och jag har flirtat lite oskyldigt väldigt länge. Det började väl med att vi skoj-bråkade om allt. Nu skickar vi "mys-sms" till varandra. Och ja, både min pojkvän och hans flickvän är med på ALLA sms. Men nu börjar jag undra, skrver jag det som är sant?

Vi kan skriva att vi saknar varandra, att vi vill ligga med varandra, att vi saknar varandra..


JAG MÅSTE SLUTA TÄNKA SÅHÄR! JAG ÄR HEMSK!

är jag hemsk?

Han är min bästa bästa vän.. Jag tror jag är kär.. Jag behöver nog bloggen för att skriva av mig. Är jag hemsk? Ja, jag är hemsk!!!!!

Han är tillsammans med min bästa vän. Varför fick jag känslor?

Vi har känt varandra i snart fyra år, varför nu?

I andras ögon är du inte vacker. Men det är du i mina. Världens finaste, världens snällaste. Det däremot är inga nya känslor. Så har jag tyckt hela tiden.. Men det jag känner nu, är det kärlek?


JAG ÄR HEMSK!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0